Kaasstengels; altijd goed!Terug naar het overzicht

Kids vinden kaasstengels altijd een traktatie. En je maakt ze makkelijk zelf!
Wat heb je nodig?
Bladerdeeg, dunne plakjes ham en/of geraspte kaas en zaadjes of pitjes.
 
Hoe maak je de kaasstengels?
Snij 3 plakjes bladerdeeg in reepjes. Plak vervolgens 2 reepjes in de lengte aan elkaar (gewoon aandrukken). Dan doe je er wat kaas of ham of allebei op. Druk dit ook weer voorzichtig aan. Wikkel de stengels dan twee keer rond. Bestrooi ze eventueel nog met zaadjes en pitjes. Leg ze daarna op het bakpapier. Even in de voorverwarmde oven tot ze bruin zijn en smullen maar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in de Kunsthal

Vakantie in de Kunsthal

Ga met de leuke Kijk&Doe-tocht door de tentoonstelling Sylvie Fleury. Yes to All. Maak met illustrator Mark Jansen een fantasiedier en ga aan de slag in het KunsthalLAB. En komen jullie ook samen een beeldverhaal maken bij See you later, Illustrator?

Zoveel leuks te doen!