• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Ontbijten met kinderen in Rotterdam
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Rotterdam

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Rotterdam. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Rotterdam?

Filteropties

Locatie
totaal 36 resultaten
Pagina: 12
totaal 36 resultaten
Pagina: 12

Ontbijten met kinderen in de regio Rotterdam?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Rotterdam vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Rotterdam

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse.