Wereldrestaurant AtlantisTerug naar het overzicht

Ontdek de smaken van de wereld bij Wereldrestaurant Atlantis Gouda - onbeperkt genieten!

Wereldrestaurant Atlantis Gouda

Heb je zin in een wereldse smaakbeleving? Dan ben je bij Wereldrestaurant Atlantis in Gouda aan het juiste adres! Hier geniet je namelijk van onbeperkt eten & drinken tegen een vaste prijs. Ontdek de smaken van China, Japan, Italië, Frankrijk, Nederland en Zuid-Amerika. Er is zoveel keuze dat er vast iets lekker voor de kids tussen zit! Ook betaal je voor kinderen een speciaal tarief.

Uitje voor de hele familie

Bij Wereldrestaurant Atlantis in Gouda kun je onbeperkt genieten van allerlei wereldse gerechten tijdens het All-in-Dinner. En dat voor een vaste prijs, inclusief frisdrank, koffie & thee en luxe desserts. Je betaalt niet voor het eten, maar voor de tijdsduur van je verblijf. Ga jij voor het arrangement van 2,5 of 3 uur? Het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen, genieten en proeven van alle smaken die deze wereldkeuken te bieden heeft. Bon appétit!

Wil je meer info over dit restaurant? Klik op de roze button!

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Neem dan een kijkje op onze pagina Kinderfeestjes en laat je inspireren.

Atlantis


Gouda
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvoorstelling Het Zwanenmeer

Kerstvoorstelling Het Zwanenmeer

De prachtige kerstvoorstelling Het Zwanenmeer (4+) brengt het beroemde verhaal tot leven van het meisje dat in een zwaan verandert. Het voltallige Rotterdams Philharmonisch Orkest speelt de bekende muziek van Tsjaikovski en ook is er veel spektakel te zien!

Check data & bestel tickets