• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Wow, alle leuke kinderfeestjes in en om Rotterdam!
Kinderfeestjes

Wow, alle leuke kinderfeestjes in en om Rotterdam!

Een super te gek verjaardagsfeestje vieren in de regio Rotterdam? Hieronder vind je méést complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere kinderfeestjes in en om Rotterdam (Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle, Lansingerland).

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 254 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 254 resultaten

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Rotterdam?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Rotterdam kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Rotterdam met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Op Kidsproof Rotterdam vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!