Happy Italy SpijkenisseTerug naar het overzicht

Pizza eten en spelen in de ballenbak: daar word je blij van!
Bij Happy Italy Spijkenisse kun je met het hele gezin genieten van grote pizza's, verse pasta's en zoete desserts voor een heel betaalbare prijs. Op de ruime menukaart staat voor iedereen iets lekkers. Van ultieme klassiekers als pizza Margherita en pizza Salami of romige pasta Pomodoro tot unieke sweet pizza's met Nutella of Salted Caramel. Ook voor een gezellige familieborrel met anti pasti ben je bij Happy Italy aan het juiste adres. 

Kidsmenu & indoor speelparadijs

Voor kinderen heeft Happy Italy een Happy Kids Menu voor maar € 9,95 met een kinderpizza of kinderpasta, een verfrissend glas limonade en als toetje een ijsje in een mooie kidsbeker. Ook krijgen ze tijdens het eten een kleurplaat.

Goed om te weten: Happy Italy Spijkenisse heeft een héle grote speelhoek met ballenbak! Dus zijn de kids uitgegeten? Dan kunnen ze lekker spelen in het grote indoor speelparadijs terwijl jullie nog even rustig nagenieten. Zo is iedereen happy!    

En wist je dat je er ook een kinderfeestje kunt vieren? De jarige versiert samen met vriendjes en vriendinnetjes hun eigen pizza's! Tussendoor is er voldoende tijd om te klimmen en te spelen in de speelhoek. Om daarna lekker van de pizza's te smullen. 

Met bijna 20 restaurants in diverse grote steden vind je Happy Italy door heel Nederland! Benieuwd naar het menu? Klik door op de roze websitebutton om het te bekijken of om een reservering te maken. 

Tip: Combineer je bezoekje aan Happy Italy met een dagje eropuit met de kids in de regio! Bekijk hier wat er allemaal te doen is!

Happy Italy Spijkenisse

Markt 42
3201 CZ Spijkenisse
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Happy Italy Spijkenisse. Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in de Kunsthal

Vakantie in de Kunsthal

Ga met de leuke Kijk&Doe-tocht door de tentoonstelling Sylvie Fleury. Yes to All. Maak met illustrator Mark Jansen een fantasiedier en ga aan de slag in het KunsthalLAB. En komen jullie ook samen een beeldverhaal maken bij See you later, Illustrator?

Zoveel leuks te doen!