Eropuit met kinderen in Rotterdam en omgeving
Eropuit

Eropuit met kinderen in Rotterdam en omgeving

Leuke eropuittips en activiteiten met kinderen in Zuid-Holland: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Lansingerland, Gouda, Dordrecht en Hoek van Holland. In de stad, dorp of de natuur en zowel binnen als buiten, van speeltuinen & zwembaden tot kinderboerderijen & boswandelingen.

Maar ook vakantietips, gezinsuitjes, familie-uitstapjes en tips voor de schoolvakanties!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 537 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 537 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Rotterdam!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam? Er zijn in de regio Rotterdam véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Rotterdam te beleven.