Restaurant LF GoudaTerug naar het overzicht

Ontdek de unieke sfeer van de oude lichtfabriek met je kinderen bij LF Gouda!

Lichtfabriek Gouda: Een bijzondere eetervaring

Stap binnen in de historische oude lichtfabriek en geniet van de unieke sfeer, waarbij licht nog steeds een belangrijke rol speelt. Voor kinderen tot en met 10 jaar is er zelfs een speciale actie, waarbij zij gratis kunnen eten! Wel zitten hier bepaalde voorwaarden aan. Deze staan op de website! 


Genieten van heerlijk eten bij LF Gouda

Bij LF Gouda kun je terecht voor een uitgebreid diner of gezellig borrelen. Met de unieke sfeer van de oude lichtfabriek, de stoere fabriekselementen en de monumentale raampartijen, is dit een bijzondere plek om samen te komen en te genieten van heerlijk eten en drinken. Kom jij ook gezellig langs met het hele gezin?

Klik op de roze button voor meer info over dit kindvriendelijke restaurantje!

Ben je op zoek naar uitjes voor het hele gezin? Neem een kijkje op onze goedgevulde Uitagenda.

LF Gouda

Hoge Gouwe 189
2801 LE Gouda
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!