• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Restaurant met speelplekTerug naar het overzicht

Wereldkeuken met ook veel keus voor kinderen. Grote speelplek waarbij ouders en kinderen elkaar zien.

Tasty Dishes

Een plek waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kinderen zich vermaken? Bij Tasty Dishes kun je proeven van smakelijke gerechten uit diverse keukens. Ze hebben voor ieder wat wils: van exotische gerechten uit de Mexicaanse en Filipijnse keuken tot de vertrouwde pannenkoeken, schnitzels, broodjes, patat en snacks.Voor iedereen is er wat lekkers op de kaart te vinden!

Naast de uitgebreide kaart kunnen de kinderen zich lekker uitleven op de grote speelplek. Met een glijbaan, speelboot, speelblokken en een uitdagend klimparcours voor de kleintjes hoeven ze zich geen moment te vervelen. Jij kunt ondertussen genieten van een drankje of even rustig tafelen. 

Komen jullie ook langs? Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuk clubje voor je kids? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes.

Tasty Dishes

Hoogstraat 28a
3011PP Rotterdam
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Wat een leuke uitjes zijn er in onze provincie te vinden! Hieronder vind je volop inspiratie voor de komende tijd. Dagje stad, naar de zeehonden, de hoogte in, lekker spelen en ravotten, rondje door de haven, naar de Romeinen.... iedereen heel veel plezier!

Check alle uitjes hier