Lunchen bij Thee meyTerug naar het overzicht

Ontdek de ambachtelijke, seizoensgebonden en gezonde lekkernijen bij Thee met Bernadet!

Thee met… lekkere taarten, koekjes en cakejes in Gouda!

Ben jij ook zo'n zoetekauw en je kids ook? Dan moet je zeker eens langskomen bij Thee met… in Gouda! Hier vind je lekkere taarten, koekjes en cakejes, allemaal met liefde en passie gebakken door Bernadet. Of je nu van vegan, glutenvrij of suikerarm houdt, er is voor ieder wat wils! En wat is er nu lekkerder dan bij een heerlijk kopje koffie of thee te genieten van een vers gebakken lekkernij? Leuk familie-uitje!

Duurzaam en bewust genieten met de hele familie

Bij Thee met… draait het niet alleen om de smaak, maar ook om duurzaamheid en bewust genieten. Bernadet selecteert haar producten zorgvuldig en maakt zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden ingrediënten. Zo geniet je niet alleen van een heerlijk gebakje, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Bovendien zijn er ook vegan, notenvrije en glutenvrije opties beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van iets lekkers bij Thee met…! Kom gezellig langs in de Stoofsteeg 15 en laat je verrassen.

Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een clubje voor je kids in Rotterdam en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes en laat je inspireren.

Thee met

Stoofsteeg 15
Gouda
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele kosten. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe sint-activiteiten voor uit en thuis

Toffe sint-activiteiten voor uit en thuis

Hoera, Sinterklaas is in het land! Er zijn de komende tijd weer heel veel leuke sinterklaasactiviteiten: voorstellingen, sinterklaashuis, sint op bezoek.... We hebben er een aantal verzameld, voor uit én thuis.

Check ze hier