Mindful ParentingTerug naar het overzicht

Opvoedadvies en ontspanning voor ouders in één bij Contrappunto! Nieuwe training start 24 mei!
Het opvoeden van kinderen is een 24/7 bezigheid. Dat vereist van ouders zowel kennis, als een effectieve manier om de energiebronnen goed te verdelen.

In de training 'Mindful Parenting' van Contrappunto leer je beter reageren op ouderschapsstress, ga je leren ontspannen, krijg je aandacht voor jezelf én inzicht in iedere ontwikkelingsfase van je kind.

Andere aspecten die aan bod komen zijn moeilijke emoties in jezelf en je kind herkennen en hanteren, conflicten beter oplossen, een sterkere band met je kind ontwikkelen.

De training is gebaseerd op mindfulness en andere ontspanningstechnieken inclusief interactieve en inzichtgevende gesprekken.

Op donderdagavond 24 mei start er weer een nieuwe trainingsreeks. Aanmelden of meer info? Klik dan op de roze button of mail via de groene button t.a.v. Cristina. 

Nog meer handige zorg-, ontwikkelings- en opvoedtips, vind je in de categorie Opvoeding!

Contrappunto

Westblaak 92
3012KM Rotterdam
Openingstijden Donderdagavond van 19.30 - 21.30 uur Prijs €175 voor 6 groepssessies en 1 individuele sessie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden