Mirakel KindercoachingTerug naar het overzicht

Ontdek je eigen krachten bij Mirakel Kindercoaching!
Mirakel kindercoaching is bedoeld voor kids tot 18 jaar die problemen ervaren in bijvoorbeeld één van de volgende gebieden: sociale vaardighedenpesten, gepest worden, verlies en rouwverwerking (bijv. bij scheiding), (faal)angst, boosheid en frustratie, spanning, piekeren en verlegenheid.

Tijdens het coachingstraject biedt Mirakel kortdurende, praktische, oplossingsgerichte begeleiding waarmee jouw kind zelf de controle terug krijgt. Bewustwording van de eigen kwaliteiten, talenten, mogelijkheden, overtuigingen, gevoel, gedachten en gedrag vormt een belangrijk onderdeel van het proces.

Het creëren van succeservaringen vormt de leidraad naar plezier en vertrouwen in de toekomst. Als kindercoach helpt Mirakel je kind de oplossing binnen zichzelf te vinden.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Mirakel Kindercoaching

Langstraat 11-12
3162 WC RHOON
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

28 winterse Zuid-Holland uitjes

28 winterse Zuid-Holland uitjes

Winter in Zuid-Holland! Potje curling? Als marinier op missie? Je uitleven in een toffe jumphal? Of juist creatief aan de slag? In onze provincie is zóveel te beleven! Hieronder vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen...

Eropuittips in Zuid-Holland