Kidsproof-blogger vierde een kinderfeestje bij Jump-010

27 maart 2023
De dochter van onze Kidsproof blogger Tatjana was onlangs jarig en vierde haar kinderfeestje bij Jump-010. Op een zondagmiddag ging ze met acht kids naar het grootste trampolinepark van Rotterdam. Iedereen had er erg veel zin in! Lees hier hoe ze het feestje beleefden.
Onze Kidsreporter vierde een jumpparty bij Jump-010
‘Eenmaal aangekomen worden we vriendelijk ontvangen en naar onze feesttafel gebracht. Nadat iedereen is aangeschoven, komt er een medewerker aan tafel om instructies te geven en de regels uit te leggen. De jumpsokken krijgen we aangereikt en als iedereen de sokken heeft aangetrokken en een bandje om de pols heeft gekregen, duiken de kids het trampolinewalhalla in.  



Veel verschillende jump area's

Twee van mijn dochters zitten op turnen, dus de lange trampolinebaan is populair! Hier kunnen ze een aanloop nemen en allerlei salto’s maken! Verder is er de Jump Tower van 4 meter hoog, waar ze vanaf kunnen springen om zacht te landen in de BigAirBag, een grote plofzak. In de Dodgeball Area spelen de kids Dodgeball, een soort trefbal, tegen elkaar en kunnen ze basketballen.



Ook is er een klimmuur, een uitdagend Ninja parcours en kunnen ze op een grote balk, de Battle Beam, proberen elkaar eraf te meppen met een zachte mepper. Ze vinden alles leuk om te doen, maar de Twister, een soort wipe-out, is toch wel dé favoriet!



Compleet verzorgd

Na een uur springen is het tijd voor een drankje met een chipje of ijsje naar keuze. Deze pauze is echt wel even lekker, van al dat springen krijg je dorst en dan is het fijn dat de limonade onbeperkt is. Daarna snel weer door voor het volgende uur jumpen. Aan het eind krijgt iedereen nog een patatje - dat gaat er wel in na al dat springen - en dan is het tijd om naar huis te gaan. Al met al een heel geslaagd feestje!’



Voor elke leeftijd een feestje

Tatjana boekte voor haar dochter de Jump Party XL bij Jump-010, dat is inclusief 2 uur jumpen, zakje chips of een ijsje, frietjes en onbeperkt limonade. Jumpsokken zijn niet inbegrepen, deze koop je ter plekke.

De kinderen die mee waren, varieerden in leeftijd van 8 tot 14 jaar en iedereen vond het te gek, dus Jump-010 is ook heel geschikt voor een feestje als de leeftijd van de kinderen wat verder uit elkaar ligt.



Alle jumpfeestjes bij Jump-010

Wil jij ook een jumpfeestje reserveren? Op de site van Jump-010 vind je een groot aanbod aan arrangementen, van een Mini Jump Party voor de jonkies tot een Jump Party XXL! Check ze hier allemaal.

Veel plezier tijdens jullie jumpparty! Naar de website