Buitenbad Hoek van HollandTerug naar het overzicht

Kom lekker zwemmen in het mooie en gezellige Buitenbad Hoek van Holland!
CORONA-UPDATE: het zwembad is vanaf 18 mei geopend. Er zijn aangepaste maatregelen, check hiervoor de website van het zwembad. 

Vlakbij het centrum van Hoek van Holland ligt het gezellige en goed verzorgde Buitenbad Hoek van Holland. Heel geschikt voor gezinnen met kinderen!

Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad van 15 cm. Op de ligweide is een aantal kleine speeltoestellen en op het terras rondom het bad vind je comfortabele stoelen met parasols. Zwembandjes zijn voor 50 cent borg te leen. Het buitenbad heeft alleen geen duikplank of glijbanen, wel worden er in het seizoen diverse activiteiten georganiseerd.    

Tip: Zijn de kids weer uit hun badkleding gegroeid? Kijk bij onze tips voor kinderkledingwinkels voor de nieuwste kinderbadmode!  

Buitenbad Hoek van Holland

De Cordesstraat 160
3151 BN Hoek van Holland
Openingstijden Kijk voor de openingstijden op de website. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

Reis tijdens de Kinderboekenweek in de Rotterdamse bibliotheken langs verschillende periodes uit de geschiedenis! Word dino-detective, schrijf in hiëroglyfen, maak een stopmotion filmpje en meer! 30 sept t/m 11 oktober in de bibliotheken in de regio!

Ga je mee?