FutureLand - Maasvlakte 2Terug naar het overzicht

Bezoek het land van de toekomst en ontdek alles over de modernste haven van Europa

Midden in het modernste havengebied ter wereld, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat informatiecentrum FutureLand. Hier is voor jong en oud van alles te zien, te doen en te leren over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. 

Ontdek in FutureLand het fantastische uitzicht op de automatische containeroverslag en de grootste containerschepen ter wereld! 

Wil je nog dichter bij de modernste terminals komen, stap dan aan boord van de FutureLand Express voor een rondrit of de FutureLand Ferry voor een spectaculaire rondvaart

En wist je dat er ook regelmatig botten van mammoeten, reuzenherten en andere dieren worden gevonden in het opgespoten zandstrand van Maasvlakte 2? In FutureLand kun je deze gevonden fossielen bewonderen! Of ga zelf mee op fossielenexpeditie!

Voor wie trek heeft na het bezoek aan FutureLand, kan terecht bij het restaurant New Fork, met een prachtig uitzicht vanaf het buitenterras over de nieuwste en modernste haven van Rotterdam.  

Wil je je klas vertellen over FutureLand, dan kun je een gratis spreekbeurtbox mét mammoetbot lenen bij FutureLand. 

Let op:
Wil je FutureLand bezoeken? Alle maatregelen vind je op de internetsite van FutureLand, klik hiervoor op de roze button.

Lekker uit eten in Rotterdam met de kids? Kijk op Kidsproof.nl voor een overzicht van kindvriendelijke restaurants

Futureland

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag (1 mei tot 1 oktober) en zondag van 11.00 - 17.00 uur

 

 

Prijs Toegang FutureLand is gratis. Kijk voor de prijzen van de rondrit, rondvaart en de fossielenexpeditie op de website van FutureLand via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Nog even lekker vakantie! Dé tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In de stad of het platteland, om de hoek of iets verder weg, we verzamelden de leukste uitjes in Rotterdam en daarbuiten. Dat worden nog véél dagjes weg!

Naar de tips