Hotel New YorkTerug naar het overzicht

Slapen op één van de stoerste plekken van Rotterdam? Kom dan eens logeren bij Hotel New York!
Rotterdam is een stad van contrasten en dat vind je terug in de mensen, de architectuur en historie. Hotel New York (HNY) is zo'n hotspot waar oud en nieuw samen komen. Op de hippe Kop van Zuid staat het gezellige en nostalgische Hotel New York te midden van de moderne skyline van Rotterdam. Het bruist er nog steeds, elke dag weer!

Hotel New York is gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Tegenwoordig kun je hier in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken en een feestje vieren. Die sfeer voel je meteen als je het gebouw binnenstapt.  

Ook de prachtige kamers zijn modern ingericht met een stoere en nostalgische twist. Het restaurant is altijd gezellig druk en er worden heerlijke gerechten geserveerd, ook speciaal voor kids. In de zomer is er een riant zonnig terras.

Hotel New York is een perfecte uitvalsbasis om Rotterdam te ontdekken! Op de Kop van Zuid vind je bijvoorbeeld het Nieuwe Luxor theater, bioscoop LantarenVenster en het Nederlands Fotomuseum. 

Af en toe worden er in Hotel New York speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Check hiervoor de website via de roze button.

Tip: als je toch in Rotterdam logeert, op Kidsproof vind je ook heel veel leuke tips voor uitstapjes met kinderen in Rotterdam. Check hiervoor onze Uitagenda!

Hotel New York

Koninginnenhoofd 1
3072 AD Rotterdam
Prijs Kamers vanaf € 115,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!