Klimbos Fun ForestTerug naar het overzicht

Klimmen bij Fun Forest in het Kralingse Bos. Durf jij het aan?

Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je bij Fun Forest wel. Je gaat de bomen in. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf.

In het klimbos beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark heeft 8 parcoursen, van 4 tot 15 meter hoogte. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig is.

Ook heel tof: je kunt bij Fun Forest ook suppen op de Kralingse Plas! En dat is ook leuk als kinderfeestje!

Kinderen onder de 1.30 m ook begeleid moeten worden door een volwassene. Kinderen met een lengte tussen de 1.30 m en de 1.50 m moeten in enkele parcours begeleid worden door een meeklimmende volwassene (18+).

NIEUW is het parcours, speciaal voor klimmers vanaf 1.10 m die hoogte nog wat spannend vinden. In dit parcours blijf je op 2.5 meter hoogte, een mooie uitdaging om mee te beginnen! 

Voor de kleinere kinderen die nog net niet mogen klimmen is er een speciaal kidsparcours opgezet; dit is gratis. Daarnaast is er de Monkey Trail, waarin kinderen vanaf 1.20 m zelfstandig mogen klimmen.
Let op: Check de website voor actuele openingstijden en hun veiligheidsmaatregelen. Klik voor alle informatie op de roze button om naar de website van Fun Forest te gaan.


 

Klimpark Fun Forest Rotterdam

Langepad 71
3062 CJ Rotterdam
Openingstijden

Open van maart tot en met november.

  • In de zomervakantie elke dag van 10.00 - 18.00 uur

  • In het weekend (buiten de zomervakantie) van 11.00 tot 19.00 uur

  • In de schoolvakanties dagelijks geopend

Prijs Kinderparcour t/m 7 jaar gratis. Reguliere parcours vanaf 8 jaar vanaf €15,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Zó gaaf! Hans Klok & Friends komt in juli en augustus naar Rotterdam! Spanning, sensatie en ongelofelijke illusies, en dat alles in een razend tempo. Koop nu kaartjes voor deze waanzinnige familieshow via Kidsproof met korting!

Yesss, naar Hans!