Ontdek Villa ZebraTerug naar het overzicht

Ontdek een uniek museum en kunstlaboratorium speciaal voor kinderen!

VANAF 3 JUNI IS VILLA ZEBRA WEER GEOPEND!

Villa Zebra is een superleuk kunstuitje voor het hele gezin! Een uniek kindermuseum met interactieve tentoonstellingen en installaties, originele kunstworkshops en elke 2 weken een Klooi- of Voorleesmiddag.

Peuters en kleuters gaan op onderzoek uit in de interactieve kunstinstallatie ZELF! en voor kinderen van 7 t/m 12 jaar is er nog tot het voorjaar van 2020 de tentoonstelling De Moestuin.

Villa Zebra ligt op een schitterde locatie aan het water op de Kop van Zuid, met prachtig uitzicht over de Maas en de Rotterdamse skyline. In het Zebracafé kunnen kinderen heerlijk spelen en in de museumwinkel zijn de mooiste prentenboeken en originele kunstcadeautjes verkrijgbaar. 

Er zijn regelmatig leuke extra activiteiten te doen, klik op de roze button om te kijken wat er op de activiteitenkalender staat.

Kijk op onze Uitagenda voor nog meer meer leuke uitjes in Rotterdam!

 

Villa Zebra

Stieltjesstraat 21
3071 JV Rotterdam
Openingstijden

Op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur.

Prijs Kinderen en volwassenen € 8,-, inclusief workshop voor kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

Reis tijdens de Kinderboekenweek in de Rotterdamse bibliotheken langs verschillende periodes uit de geschiedenis! Word dino-detective, schrijf in hiëroglyfen, maak een stopmotion filmpje en meer! 30 sept t/m 11 oktober in de bibliotheken in de regio!

Ga je mee?