Maakplaats010 en workshopsTerug naar het overzicht

Hou je van techniek en vind je het leuk om nieuwe maaktechnieken te ontdekken? Kom dan naar de Maakplaats
Maakplaats010 is een werkplaats voor iedereen die nieuwsgierig is naar 3D printen, lasersnijden, robotica en andere maaktechnieken. In de Centrale Bibliotheek in Rotterdam centrum kun je andere makers ontmoeten, machines delen en ideeën uitwisselen. Je vindt er moderne en computergestuurde maakmachines, zoals een vinylsnijder, hittepers, lasersnijder, 3D-printer en een borduurmachine. 

De maakspace is open op elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur en is dan vrij toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar. Begeleiding is aanwezig. Je hoeft zeker geen pro te zijn, sterker nog: Maakplaats 010 is juist leuk als je een beginnende maker bent! Ontdek spelenderwijs jouw maaktalenten via cursussen en workshops. Kijk voor het actuele aanbod en prijzen op de site van de bibliotheek, klik hiervoor op de roze button. 

Is de makerspace op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek wat te ver weg voor je? In verschillende bibliotheekvestigingen in de regio Rotterdam worden regelmatig Maakworkshops gegeven aan kids vanaf 6 jaar. 

Kijk voor alle informatie en alle actuele workshops op de website van Maakplaats 010, klik hiervoor op de roze button.

Tip: meer leuke cursussen en clubjes vind je in onze categorie Clubjes.

Bibliotheek Rotterdam

Hoogstraat 110
3011 PV Rotterdam
Openingstijden Check de Uitagenda van de bibiotheek voor de maakworkshops, klik hiervoor op de roze button. Prijs De Maakplaats is gratis te bezoeken, aan materialen, cursussen en workshops zijn kosten verbonden. Zie hiervoor de website van de bibliotheek Rotterdam. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes op een rij!

De leukste kinderfeestjes op een rij!

Is je kind binnenkort jarig? Of heb je in de zomervakantie een jarig en vier je het kinderpartijtje nu alvast? Hier vind je heel veel superleuke kinderfeestjes, van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Naar alle feestjes