KinderboerderijTerug naar het overzicht

Leuk dagje weg voor het hele gezin. Kom gezellig naar Kinderboerderij De Boezemvriend!

Kinderboerderij De Boezemvriend

De kinderboerderij is een leuke plek voor een dag vol plezier en avontuur met de dieren. Laat je kinderen zich lekker laten onderdompelen in de beestenboel. Leuk voor jong en oud! Op de kinderboerderij draait alles om plezier en respect voor de dieren en andere bezoekers. Op deze manier wordt het een gezellig dagje weg voor iedereen. Kom jij ook gezellig langs met het hele gezin om de dieren op Kinderboerderij de Boezembriend te knuffelen? 
 
Klik op de roze button voor meer info!

Ben je op zoek naar een leuk clubje voor je kids in Rotterdam en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes en laat je inspireren.

Kinderboerderij De Boezenvriend

Boezemsingel 5
3261BC Oud-Beijerland
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?