icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters
icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters

Marinierskamer in StayokayTerug naar het overzicht

Ga op missie in Rotterdam en overnacht in de stoere marinierskamer van Stayokay Rotterdam!
Alle stoere meisjes en jongens opgelet! Durf jij op avontuur naar de Marinierskamer van Stayokay Rotterdam? Jij kan nu op missie in de havenstad Rotterdam. Pak je rugzak in en maak je klaar voor een stoer nachtje weg! De Marinierskamer is helemaal naar het thema ingericht, je vindt er zelfs een klimwand en verstopplek! Wat de beleving compleet maakt is de locatie, namelijk in de welbekende kubuswoningen.

Een overnachting is altijd inclusief tweepersoonsbed voor ouders en een stapelbed voor de kids, privé badkamer met handdoeken en shampoo, ontbijt in thema, verrassing voor de kids en familie-entreekaart voor het Mariniersmuseum.

In het Mariniersmuseum ontdek je hoe de mariniers de stad Rotterdam hebben verdedigd aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, kijk je mee met de helmcamera's van echte mariniers of neem je plaats in een echt piratenschip uit Somalië! 

Voor meer info en reserveren klik je op de roze button.

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

Stay Okay Rotterdam

Overblaak 85-87
3011 MH Rotterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantietips!

De leukste zomervakantietips!

Voor iedereen die deze zomer in de regio Rotterdam verblijft, voor vakantie of thuis, hebben we de leukste vakantietips en dagjes uit verzameld! Jullie kunnen er de hele zomer mee vullen!
Fijne zomervakantie!

Naar de vakantietips