HerfstspeurtochtTerug naar het overzicht

Ontdekkers gezocht! Met een schatkaart, de ‘missiekaart', al speurend, bruisend Rotterdam ontdekken!
Hou je van speuren en spelen? En luister je graag naar de vele spannende verhalen die Rotterdam telt? Ga dan op Verhaalvontuur; een interactieve herfstspeurtocht voor het hele gezin!

Met een echte speurkaart in de hand loop je langs de Willemsbrug, ga je op vlaggenjacht en op de markt leer je Rotterdams praten en wat gebeurde er eigenlijk allemaal in het Witte Huis? Heb jij het volgende punt gevonden? Dan kun je met je mobiele telefoon de QR-code op de kaart scannen! Via een filmpje vertelt een Storyteller samen met acteurs uit Rotterdam je een mooi verhaal over de plek waar jij staat en geeft je een spannende missie mee op zoek naar het volgende punt.

Speur de hele route af, kraak de code en win een prijs! Maar... pas op de boef ligt op de loer!

Een Verhaalvontuur duurt ongeveer 1.5 uur en is geschikt voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar. Bestel je Verhaalvontuur via de website en haal hem op bij Anne & Max. 

Klik door naar de website via de roze button voor meer informatie en om te bestellen!

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang voor elke vakantie toffe tips en uitjes!

Verhaalvontuur

Korte Hoogstraat 20 (Anne & Max)
3011 GL Rotterdam
Prijs €19,50 Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Magie in het bos

Magie in het bos

Fluisterende bomen, mysterieuze lichtprojecties en betoverende klanken… achter iedere struik wacht een nieuwe verrassing tijdens een magische wandeling door het bos! De gloednieuwe show van De Grote Schijn is van 14 t/m 31 oktober te beleven in het Kralingse Bos.

Moet je heen!