VerhaalvontuurTerug naar het overzicht

Ontdekkers gezocht! Met een schatkaart, de ‘missiekaart', al speurend, bruisend Rotterdam ontdekken!
Hou je van speuren en spelen? En luister je graag naar de vele spannende verhalen die Rotterdam telt? Ga dan op Verhaalvontuur; een interactieve speurtocht voor het hele gezin!

Met een echte speurkaart in de hand loop je langs de Willemsbrug, ga je op vlaggenjacht en op de markt leer je Rotterdams praten en wat gebeurde er eigenlijk allemaal in het Witte Huis? Heb jij het volgende punt gevonden? Dan kun je met je mobiele telefoon de QR-code op de kaart scannen! Via een filmpje vertelt een Storyteller samen met acteurs uit Rotterdam je een mooi verhaal over de plek waar jij staat en geeft je een spannende missie mee op zoek naar het volgende punt.

Speur de hele route af, kraak de code en win een prijs! Maar... pas op de boef ligt op de loer!

Een Verhaalvontuur duurt ongeveer 1.5 uur en is geschikt voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar. Bestel je Verhaalvontuur via de website en haal hem op bij Anne & Max. 

Klik door naar de website via de roze button voor meer informatie en om te bestellen!

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang voor elke vakantie toffe tips en uitjes!

Verhaalvontuur

Korte Hoogstraat 20 (Anne & Max)
3011 GL Rotterdam
Prijs €17,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Songfestivalprogramma bij Maas!

Songfestivalprogramma bij Maas!

Deze week is het Eurovisie Songfestival in Rotterdam! Speciaal hiervoor heeft Maaspodium voor kids een gaaf Songfestival programma op 22 mei: een livestream van het Intergalactic Superspace Songfest én de GRATIS coole Masterclass Melomaniac!

Meld je snel aan, want vol = vol