Winterse outdoor feestjesTerug naar het overzicht

Ga skiën, tuben, snowboarden, klimmen of beleef Net Adventure of de Winter Games als kinderfeestje!
Op je verjaardag doe je iets wat jij het liefste doet. Ben je gek van de sneeuw en skiën of snowboarden? Dan kom je natuurlijk naar Outdoor Valley Wintersport!

Snowboarden
Kids vanaf 8 jaar gaan de piste op met een snowboardleraar om te leren snowboarden. Ook als je het al kan, wordt het één groot avontuur!

Skiën
Liever skiën? Dat kan natuurlijk ook bij Outdoor Valley Wintersport. Vanaf 8 jaar kunnen kids de piste op.

Tuben
Ben je nog iets te jong om te skiën of te snowboarden? Ga dan gewoon lekker tuben! Met een band in een parcours zo snel mogelijk de berg af. Al leuk vanaf 5 jaar! 

Winter Games
Echte wintersportfanaten kiezen voor de Winter Games: samen met een skileraar ga je aan de slag met winterse uitdagingen als sneeuwpop maken, skilatlopen, ijsblokhakken en een hertenjacht! Alle opdrachten volbracht? Dan lekker bij het kampvuur marshmallows roosteren.
 
Ook coole feestjes die het hele jaar door kunnen bij Outdoor Valley: een Net Adventure feestje of een klimfeestje bij klimberg Monte Cervino.

Na het feestje staat er eten (patat met snack of pannenkoek) en drinken klaar. Extra wensen? Laat het weten aan Outdoor Valley Wintersport!

Meer info? Klik op de roze button.

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief voor nog meer handige tips!

Outdoor Valley Wintersport

Rottebanddreef 10
2661 JK Bergschenhoek
Prijs Kijk op de website van Outdoor Valley voor alle prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op kamp!

Op kamp!

Een weekje zeilen, theater maken, op avontuur of sporten? Of wordt het paardrijden of een taal leren? Wat ze ook gaan doen, op kamp gaan is voor veel kinderen een fantastische ervaring! Wij verzamelden alvast een aantal héle leuke vakantiekampen!

Welk kamp wordt het?