Feestjes Zevenkampse RingTerug naar het overzicht

Piraat of zeemeermin? Er zit voor ieder wat leuks tussen de kinderfeestjes van de Zevenkampse Ring!

Hiep, Hiep, Hoera! Ben jij binnenkort jarig? De Zevenkampse Ring organiseert wel negen verschillende toffe kinderfeestjes.

Play (W)All Party
Een bijzonder feestje vol met sport en fun! Je speelt samen met jouw vriend(inn)en gave spellen op de Play (W)All. Ook spelen jullie verschillende balsporten.

Sea Scooter Party 
Wil jij een spannend en uniek kinderfeestje? Dan is de Sea Scooter party echt iets voor jou! Manoeuvreer onder water door verschillende hindernissen en parcours en laat je verrassen door de snelheid.

Swim Party
Tijdens dit feestje kan je gezellig spetteren en spelen in het zwembad!

Disco Swim Party
Gezellig spetteren, dansen en chillen op de hits van nu! Wil je samen met je vriendjes en vriendinnetjes vrijzwemmen tijdens de leukste zwemdisco's? Kies dan voor de Disco Swim Party!

Piratenfeest
Yoho! Alle hens aan dek! Hijs de vlag, klim naar het kraaiennest en vaar over de krokodillenrivier. Verzamel genoeg munten om de schatkist te vullen. Wie weet zit er voor jou nog iets bijzonders in...

Sprookjesfeest
Er was eens... Deze dag ben jij een prins of prinses! Vlieg op een bezemsteel, trek de zevenmijlslaarzen aan en ontdek de drakengrot.

Survivalfeest
Ben jij super stoer? Dan is dit feestje echt iets voor jou! Je bouwt een vlot, klimt langs touwen omhoog en schiet met waterpistolen.

High Tea Party
Vier je feestje op een andere manier! Eerst lekker zwemmen en daarna met je vriendinnen en vrienden smullen van een heerlijke High Tea.

Zeemeerminfeest
Tijdens dit feestje ga je niet zomaar zwemmen... Nee je wordt tot zeemeermin omgetoverd! Je krijgt een staart en leert onder begeleiding op deze speciale manier zwemmen!

Zit er een leuk feestje tussen voor jou? Klik dan op de roze websitebutton voor meer info.

Tip: Kijk op onze Uitagenda voor leuke uitjes met het gezin
Zwembad Zevenkampse Ring

Zevenkampse Ring
3068 HG Rotterdam
Prijs Afhankelijk van het feestje
Klik op de roze websitebutton
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestje te vieren?

Feestje te vieren?

Is je kind deze maand jarig? Of had je in de zomervakantie een jarige? We hebben heel veel superleuke kinderfeestjes voor je verzameld! Van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Bekijk alle feestjes hier