Fotografie feestjesTerug naar het overzicht

Ga op de foto als model of prinses tijdens een kinderfeestje van Cindy Mulder Fotografie

Maak de mooiste foto's met dit kinderfeestje 

Droom je ervan om als model of prinses door het leven te gaan? Tijdens de kinderfeestjes van Cindy Mulder Fotografie mogen de kids mooi aangekleed op de foto!

Met een prinsessenfeestje worden de kids omgetoverd tot heuse prinses/ Eén voor één gaan de kids op de foto, tussendoor kunnen de prinsesjes een mooie prinsessenkleurplaat kleuren. Aan het eind wordt er een groepsfoto gemaakt.

Liever een dagje model zijn? Het kan met kinderfeestje 'een dag model'. Kies een gave outfit uit, laat je opmaken en ga op de foto. De kids worden zowel één voor één als gezamenlijk op de foto gezet.

Tijdens het feestje scrapbook maken gaat de jarige eerst op de foto met alle genodigden, daarna worden de foto's geprint en kan elk kind een leuk scrapbook maken.

Voor meer informatie over de kinderfeestjes klik je op de roze button.

Op zoek naar een uitstapje voor het hele gezin? Check de uitagenda!

Cindy Mulder Fotografie

Meersingel
2642 JB Pijnacker
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsstock Festival

Kidsstock Festival

Het leukste festival voor kids, vol muziek en héél veel fun! Van bekende dj’s die met hun kids draaien tot real life Fortnite, de circusfabriek, race-simulators, safari, pierenbadje en nog veel meer! Echt, op Kidsstock móét je geweest zijn! 16 juni in het Kralingse Bos.

Snel tickets bestellen