• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderfeestje in Dino parkTerug naar het overzicht

Beleef het ultieme avontuur op het kinderfeestje van jouw mini tussen 70 levensgrote dino's in Gouda!

Feesten tussen de dino's: het Dino Experience Park

Ben jij op zoek naar een spannende en avontuurlijke locatie voor het verjaardagsfeestje van jouw kleintje? Dan is het Dino Experience Park een leuke plek om heen te gaan! Hier vier je je kinderfeestje tussen ruim 70 levensgrote dino's. Hoe cool is dat?

Kinderfeestje met speurtocht 

Bij het Dino Experience Park kunnen de kids zich de hele dag vermaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speurtocht langs alle dino's, springen in de Jump Zone, relaxen in de Dinoscoop of griezelen in de PALEO LAB? En na al dat gespeel en gespeur kunnen de kids lekker bijkomen in het dino-restaurant. Hier kun je een heerlijke T-Rex Menubox bestellen voor €7,95, inclusief frietjes, een snack, saus én een leuke dinoverrassing.

Kom jij ook gezellig langs in het dino park? Klik op de roze button voor meer info!

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Neem een kijkje op onze pagina Eropuit en laat je inspireren.

Dino Experience Park

Sluisdijk 15
2809NA GOUDA
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

WonderBouwWeken

WonderBouwWeken

Toffe kinderworkshop op woensdag in de vakantie bij het Nieuwe Instituut: bouw een diorama van de toekomst. Wonen we dan onder de grond? Jij bepaalt! Doe ook het leuke spel Wie-wat-welke-wij en ga op een Zoöp zoektocht door het museum.

Komen jullie ook?