Prison Island kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Prison Island Kinderfeestje bij Fun Village Rotterdam: een avontuurlijk en spannend feestje!

Prison Island Kinderfeestje

Wil je het volgende kinderfeestje voor jouw jonge avonturier extra speciaal maken? Zoek niet verder! Bij Fun Village Rotterdam kun je een onvergetelijke ervaring beleven bij Prison Island. Het belooft een dag vol spanning, sensatie en vooral veel plezier te worden!
 
Samen met alle vriendjes en vriendinnetjes gaat je kind de uitdaging aan om de hoogste score te behalen in 60 minuten. Bij Prison Island draait het om teamwork, doorzettingsvermogen en natuurlijk plezier hebben.

De kids worden verdeeld in groepjes van 3, 4 of 5 en krijgen de vrijheid om zoveel mogelijk punten te scoren door verschillende kamers te verkennen. Met maar liefst 24 diverse kamers is er voor ieder wat wils. 

En Fun Village Rotterdam heeft iets speciaals voor kinderfeestjes: Blacklight zaklampen! Hiermee worden hints op de deuren zichtbaar die anders verborgen blijven, waardoor het avontuur nog toegankelijker wordt voor de jonge ontdekkers.

Benieuwd naar dit kinderfeestje? Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuk familie-uitje? Neem een kijkje op onze goedgevulde Uitagenda.

Fun Village Rotterdam

Akkeroord 10
3079 ZS Rotterdam
Openingstijden Kijk op de website voor de openingstijden Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs