VoetbalfeestjeTerug naar het overzicht

Is jouw kind bijna jarig en dol op voetbal? Vier het kinderfeestje bij Powerleage in Rotterdam!

Voetbalfeestje bij PowerLeague

Is jouw kind bijna jarig en dol op voetbal? Vier het kinderfeestje bij Powerleage in Rotterdam! Dit voetbalfeestje is leuk voor kids tussen 5 en 12 jaar. Wil jij graag een goed georganiseerd feestje geven? Dit voetbalfeestje is tot in de puntjes georganiseerd, het is veilig en het allerbelangrijkst: superleuk! Kom samen met alle vriendjes en vriendinnetjes genieten van 2 uur voetbalplezier! Wie zal er gaan winnen?
 

Goodiebag en medaille voor de jarige

De jarige wordt extra in het zonnetje gezet met een goodiebag en een medaille! De kids krijgen een eigen 5x5 voetbalkooi met boarding en kunstgras. Dat wordt vast een leuke en sportieve dag! Het standaard parket is vanaf €150 op basis van 10 kids. Kom je met meer dan 10 kinderen? Dan mag de jarige gratis meedoen! Kom je ook langs? Klik op de roze button voor meer informatie.
 
Of ben je op zoek naar een sportclubje in de buurt van Rotterdam? Neem een kijkje bij onze categorie Clubjes.

Powerleague

Sportpark Oosterflank Leningradplaats 12
3066 SG Rotterdam
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Vanaf €150 op basis van 10 kids. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winnie de Poeh in het theater

Winnie de Poeh in het theater

Beleef de avonturen van Winnie de Poeh (AL) op zaterdag 16 december in Theater aan de Schie. Het lieve beertje met zijn onstilbare liefde voor honing komt tot leven in deze prachtige musical met bekende Disney-liedjes. Natuurlijk zijn Knorretje, Iejoor en Teigetje erbij!

Naar Winnie & z'n vriendjes