KinderfeestjesTerug naar het overzicht

Vier je kinderverjaardag in Speeltuin Rollebollebos - Spelen, smullen en avontuur, alles in één!

Kinderfeestje in Speeltuin Rollebollebos

Hiep hiep hoera! Het is weer die tijd van het jaar - tijd om een leuk kinderverjaardagsfeestje te organiseren. Maar heb je nog wat inspiratie nodig? Vier het kinderfeestje bij Speeltuin Rollebollebos! Hier in de speeltuin, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, kun je een onvergetelijk verjaardagsfeestje voor je kind organiseren. 

Verjaardag in de natuur

Bij Rollebollebos draait alles om plezier en gemak. Hier is wat je kunt verwachten voor het verjaardagsfeestje van je kind:

  • Feestpakket: een speciaal verjaardagsfeestpakket voor €8,00 per kind. Dat is inclusief toegang tot de speeltuin, onbeperkte limonadesiroop bij het eten en keuze uit heerlijke traktaties zoals patat, pannenkoeken of poffertjes, gevolgd door een aardbeien- of perenwaterijsje.
  • Clubgebouw: Jullie kunnen gebruik maken van een deel van het clubgebouw gedurende maximaal vier uur. Het clubgedeelte sluit een half uur voor het einde van de dag om schoongemaakt te worden.
  • Volwassenen: Voor de volwassenen is de entree €1,00 per persoon en je kunt genieten van consumpties tegen reguliere tarieven.
  • Extra's: Wil je het feestje nog specialer maken? Je kunt de kinderen trakteren op een heerlijke bittergarnituur voor €7,50 (voor ongeveer 26 stuks). Vergeet dit niet aan te geven bij de reservering.
Wil je meer info over dit verjaardagsfeestje? Klik op de roze button voor meer info!

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg voor het hele gezin? Neem een kijkje op onze pagina Eropuit.

Speeltuin Rollebollebos


Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni