• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Leuk kinderfeestje op de kinderboerderij: leuke spellen, speurtocht en pannenkoeken op de Buytenhof!

Kinderfeestje op de Buytenhof

Is jouw kindje bijna jarig? Vier het Kinderfeestje op de Buytenhof! Met een grote kruiwagen vol educatieve spelletjes struin je over het terrein van de boerderij. Ontdek de bruggetjes over de kippenren in de moestuin, breng een bezoekje aan de varkensstal en wandel een stukje door de appelboomgaard.

De spelletjes worden aangepast naar de leeftijd van de kinderen en omvatten activiteiten zoals kruiden raden in de kruidentuin, een varkenspuzzel leggen, ballen gooien door gaten in een houten appelboom, klompenrace en kegelspel. Na afloop van de speurtocht en spellen genieten de kinderen van een heerlijke stapel pannenkoeken met stroop en poedersuiker, samen met een bekertje Buytenhof appel- of perensap. Wil je meer info over dit. kinderfeestje?

Klik op de roze button voor meer info.

Hapje eten met de kids? Check onze categorie Uit eten eens voor kindvriendelijke restaurants!

Zorgboerderij de Buytenhof

Rijsdijk 98
3161 EW Rhoon
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele prijzen. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!