Kampen Outdoor ValleyTerug naar het overzicht

Een leuke kinderactiviteiten tijdens de vakantie: ga op kamp met leeftijdsgenootjes bij Outdoor Valley!

Op avontuur bij Outdoor Valley

Heb jij een avontuurlijk kind dat het leuk vind om buiten te zijn en nieuwe vrienden te maken? Dan zijn de vakantiekampen van Outdoor Valley iets voor jou! Bij Outdoor Valley kun je in de voorjaars-, mei-, zomer- en herfstvakantie terecht voor de leukste avonturen.

Kinderkamp in de vakantie

Samen met leeftijdsgenoten gaat je kind op avontuur en doet het mee aan de vele activiteiten die Outdoor Valley te bieden heeft, zoals survivallen, klimmen, kanovaren, moubtainbiken, tokkelen en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om te kiezen op welke dag(en) je wilt komen. Kom jij ook langs?

Wil je meer info over de activiteiten? Klik op de roze button.

Ben je op zoek naar een leuke kinderwinkel in Rotterdam en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Kinderwinkels en ontdek het aanbod!

Outdoor Valley

Hoeksekade 141
2661JL Bergschenhoek
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele data. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni