Coole traktatie inspiratie!

21 februari 2022
Ooh, wat worden kinderen toch blij als ze mogen trakteren. Het is hét momentje dat ze in de klas even in de schijnwerpers mogen staan. Maar voor ons als ouders kan het bedenken van die ene coole traktatie soms best voor wat hoofdbrekers zorgen.
De traktatie moet natuurlijk origineel zijn, niet al te ongezond en ook nog redelijk easy te maken. Om het alle papa’s en mama’s die met dit dilemma worstelen een beetje makkelijker te maken, hebben we in onze DIY-categorie heel veel originele traktaties verzameld.

Zelf heb ik laatst chocolade donuts omgetoverd tot kleine monstertjes. Een daverend succes in de klas van mijn zoontje. Bijkomend voordeel; super makkelijk om te maken. Een andere aanrader voor chocoladeliefhebbers zijn lolly’s van Oreo’s. Een iets ingewikkelder werkje, maar nog prima te doen. En ook hier, succes gegarandeerd.Is de school van jouw kids meer van de gezonde traktaties? Ook dan is er genoeg te verzinnen. Wat vinden jullie van deze mandarijntjes bijvoorbeeld? Of deze dolfijntjes van banaan en druif. Leuk toch?Leuk om in de zomer te trakteren zijn deze ijshoorntjes. Vul ze met fruit of met spekjes bijvoorbeeld. Mmhh, lekker. Is je kind in december jarig? Dan zijn deze vuurpijlen natuurlijk een echte ‘klapper’ als traktatie.Kortom, voor ieder seizoen en ieder type kind is wel iets passends te verzinnen. Kijk in onze DIY-categorie voor nog meer coole ideeën.