6x de leukste kindervoorstellingen op Festival Circolo

26 september 2023
Circus is een spannende en spectaculaire vorm van cultuur. Super leuk om je kinderen hiermee kennis te laten maken bij Festival Circolo in het Spoorpark, Tilburg. Van 13 t/m 22 oktober 2023 zijn hier fantastische voorstellingen voor iedereen. Wij verzamelden de leukste kindervoorstellingen. Alleen nog even kiezen ;)
Sfeerimpressie Festival Circolo - Foto door Jostijn Ligtvoet
Verbazing en verwondering bij Festival Circolo. Hier betreed je een wereld voor artistieke topsporters, grensverleggers, waaghalzen en doorbijters.

Dit grootste circusfestival van Nederland is een spektakel voor iedereen. Van 4 tot 104 jaar! Ben je benieuwd welke voorstellingen de állerleukste zijn voor jouw kids? Je vindt ze in deze blog!

Let op: je koopt vooraf een kaartje per voorstelling. Op het festivalterrein zijn nog allemaal leuke extra's om de voorstellingen heen. Zo kunnen kinderen in de leuke speeltoestellen en er zijn foodtrucks met lekker eten. Dat vinden ze vast fantastisch!


Foto: Jona Harnischmacher

1. LE COMPLEXE DE L'AUTRUCHE Collectif d'equilibristes (8+)

Tien acrobaten delen dezelfde verslaving: rondlopen op handen. 2. TOO FAR OUT Project JJ (6+)

Twee artiesten verkennen hun vriendschap met fantastische diabolo kunsten


Foto:Jonah

3. LA CAMPISTANY Preluda (6+)

De hoofdrol in deze voorstelling is weggelegd voor Julia’s eigen kapsel, een bewonderenswaardig vlechtwerk van bijna 1,5 meter waar ze zich aan kan optrekken en aan kan ronddraaien.
4. YÉ Circus Baobab (8+)

Een vurig betoog over water door 13 West-Afrikaanse acrobaten. Verwacht gigantische menselijke piramides, hand-op-hand acrobatiek en mensen die 7 meter de lucht in gegooid worden.


5. RUNNERS Hippana Maleta (6+)

Super grappige en indrukwekkende voorstelling! Twee jongleurs halen alles uit de kast om indruk te maken met ongelooflijke geluiden en kunsten.


Foto: Alex Allison

6. LOW COST PARADISE Cirque Pardi (6+)

Deze acrobaten, dansers en live muzikanten bouwen een meeslepende draaikolk waarbij van alles gebeurd. Het werkt op je lachspieren en je kijkt je ogen uit met alle kleuren die er voorbij komen!Festival Circolo vindt plaats van 13 t/m 22 oktober in het Spoorpark in Tilburg. Zeker een bezoekje waard! Ben je benieuwd naar meer uitleg over de voorstellingen en de rest van het programma? Neem dan een kijkje op de website van Festival Circolo, waar je het hele programma vindt. Naar de website