6x Pannenkoekenrestaurant in en om Tilburg

1 oktober 2023
Pannenkoeken eten is voor bijna elk kind een feest. Weet jij niet welk pannenkoekenrestaurant je moet kiezen? Wij hebben 6 gezellige kindvriendelijke pannenkoekenhuizen voor je op een rij gezet in en om Tilburg.
Pannenkoekenhuis Het Ketelhuis

Het Pannenkoekenrestaurant Het Ketelhuis zit in de voormalige Aabe fabriek. Natuurlijk is er een speciale kindermenukaart met lekkere kinderpannenkoeken en er zit een speeltuin bij, waarin de kinderen lekker kunnen spelen na het eten van de pannenkoeken!

Pannenkoekenhuis Het Ketelhuis

Pannenkoekenparadijs

In dit pannenkoekenhuis kunnen kinderen en lekkere pannenkoeken eten en lekker spelen!
Buiten is er een grote speeltuin waarin de kinderen kunnen spelen in de zomer. En ook binnen is er van alles te doen voor de kinderen! Er is een kinderspeelruimte, ballenbak en een draaimolen, genoeg te doen dus na het eten van de pannenkoeken!

Pannenkoekenparadijs


Pannenkoekenhuis Belveren

Pannenkoekenhuis Belveren is al jarenlang een begrip in Haaren, vlakbij Oisterwijk. Bij Belveren ben je aan het goede adres voor een ruime keuze. Op de kaart staan meer dan 290 verschillende soorten pannenkoeken. Van zoet tot hartig, er is altijd een pannenkoek die je lekker vindt! En natuurlijk hebben ze voor de kinderen na het eten van een pannenkoek altijd een leuke verrassing.De Financiën

Dit pannenkoekenrestaurant lig in een bosrijke omgeving en dus de perfecte locatie voor een pannenkoekenhuis. De Financiën is een veelzijdig pannenkoekenrestaurant waar je terecht kunt voor een middagje midgetgolf, een bezoek aan de speeltuin, een lekker kopje koffie of om lekker te genieten van één van de 125 verschillende pannenkoeken.

Pannenkoekenhuis De Financien

Pannenkoekenhuis De Ontdekking

Pannenkoeken kan je hier heel goed eten! Pannenkoekenhuis De Ontdekking heeft super veel verschillende soorten pannenkoeken. Voor de kinderen is dit een ideaal pannenkoekenrestaurant want er is boven een enorme speeljungle en buiten een heel grote speeltuin. Na het eten van de pannenkoek kunnen de kinderen de gekregen muntjes inwisselen voor een leuk cadeautje.

Pannenkoekenrestaurant De Ontdekking


De Pannekoekenbakker

Zoek je een pannenkoekenrestaurant midden in Tilburg? Dan hoef je niet ver te zoeken. Want in een steegje aan de grote winkelstraat, vind je 'De Pannekoekenbakker'. Een heerlijk rustig en gezellig pannenkoekenhuis in de stijl van Anton Pieck. 


Pannenkoekenrestaurant Tilburg