SINTERKLAASINTOCHTEN IN EN OM TILBURG 2019

29 oktober 2019
Hij komt...hij komt...de goede lieve Sint! En natuurlijk willen jullie hem ook in levende lijve zien! Wij hebben alle intochten in en om Tilburg voor je op een rijtje gezet!
Zaterdag 16 november, Sinterklaas komt aan in Nederland!
Sinterklaas heeft dit jaar Apeldoorn uitgekozen om zijn grote aankomst te doen! Heerlijk om met warme chocolademelk en speculaas naar de televisie-uitzending te kijken.

Maar natuurlijk willen we hem ook in levende lijve zien. Kom daarvoor naar één van de onderstaande intochten.

Sinterklaasintocht Dalfsen

Sinterklaas in Waalwijk
De intocht is op zondag 17 november en start in de Haven. Er zijn dan allerlei knappe pieten te zien met hun kunsten. Daarna gaat de Sint naar de Burgemeester. Het feest begint om 13:00.

Sinterklaas in Udenhout
Hij komt in Udenhout op 17 november om 12:15 op de Groenvelde. Er zijn 2 super leuke shows waar je bij wilt zijn! 

Sinterklaas in Gilze
Op 17 november is Sinterklaas ook in Gilze. De tocht begint om 13:00 bij Villa de Mol. Aan het einde van de middag is er een groot feest voor de grotere kinderen!

Sinterklaas in Tilburg
Sinterklaas komt aan in de Piushaven van Tilburg met de pakjesboot, super leuk! Kom hem opwachten om 11:00 op zondag 17 november. Zorg dat je erbij bent om Sinterklaas een warm welkom toe te zingen!

Sinterklaasintocht Zwolle

Sinterklaas in Berkel-Enschot
Sinterklaas zal een mooi rondje door Berkel-Enschot doen zodat iedereen hem kan begroeten en kan toezingen. Zorg dat je erbij bent. Wat een gezellig feest weer! Op 17 november is het zover.

Sinterklaas in Oisterwijk
Wat een geluk, Sinterklaas komt dit jaar ook naar Oisterwijk! Op 17 november om 14:13 komt hij aan op het station van Oisterwijk. Daarna maakt hij een ronde door het centrum op weg naar Tiliander. Dat wordt weer een mooi feest.

Sinterklaas in Riel en Goirle
Sinterklaas vertrekt op zondag 17 november vanuit Riel om 11:00 richting Goirle met een tussenstop bij de Leybron voor een feestelijk programma. Ben jij erbij?!

Sinterklaas in Moergestel
Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas aan in Moergestel. Kijk op de site voor de tijden en de plaats.

PS Naast de intochten zijn er nog een hele boel andere leuke Sinterklaas activiteiten! We zijn druk bezig om deze in onze Uitagenda op te nemen. Weet jij nog een tip laat het ons weten via tilburg@kidsproof.nl!