Top 6x boerderijwinkels een fijne speelplek voor de kids!

25 januari 2024
Wat is er nou leuker dan samen met de kids ‘de boer op’ als je lekkere kaas, groenten, fruit of andere zuivel van de boerderij wilt kopen? Veel boerderijen hebben hun eigen boerderijwinkel, variërend van een hoekje tot een ingerichte landwinkel. Ons gezin is er dol op om hier inkopen te doen en natuurlijk om daarbij even lekker te spelen!

Hieronder onze favoriete boerderijwinkels met een fijne kidsproof speelplek voor de kids!

Speelboerderij De Steenuil

Een dagje uit is een unieke belevenis bij Speelboerderij De Steenuil. Lekker spelen op de boerderij, in de binnen of buitenspeeltuin of gewoon van de dieren genieten. Iedere dag kun je meehelpen en de dieren voeren met de boer en zijn er activiteiten.



Boerderij van 't Zandeind

Bij Boerderij van 't Zandeind kun de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin of op de dierenweide, midden in het platteland.
Hier kunnen ze de dagelijkse toer van de boerderij meekrijgen, en mogen ze de boer misschien zelfs wel een handje helpen! Je kunt hier ook kamperen! Een nachtje slapen in eigen tent, of in een Pipowagen!



De Gerrithoeve

De Gerrithoeve is een restaurant, speelboerderij (zowel binnen als buiten) en camping in één! Hier kun je dus genieten van iets lekkers op het boerenerf en kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Een heerlijke plek!



Boerderij Breehees

Neem een kijkje in de dierenweide, geniet op het boerderijterras en overnacht op de camping of in de moderne vakantiehuizen.
Breehees organiseert wekelijks leuke activiteiten voor kids. En ook paardliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.



Boer en Bed De Brabantse Hei

Wie wil dit nu niet: overnachten op de hei tussen zo'n tweehonderd dikbil-koeien op Boerderij De Brabantse Hei. Op de boerderij is ook een dierenweide. Voor dagtrips is de Boerderij perfect gelegen met bekende bestemmingen als De Efteling, Dierenpark en Bobbejaanland allemaal binnen een half uur rijden.



Sprankenhof

Bij Boshoeve Sprankhof kun je terecht voor leuke activiteiten voor jong en oud; er is zoveel te beleven! Hier mag je zelf fruit plukken, verse groenten oogsten en eitjes rapen. Na het fruit plukken kun je heerlijk zitten op het terras!