Gymnastiek & TurnenTerug naar het overzicht

Gymnastiek- en Turnvereniging DOS is een bruisende en gezellige sportvereniging!
Gymnastiek en Turnvereniging Door Oefening Sterk ( GV DOS ) is opgericht in 1946. Ondanks dat de vereniging al meer dan 65 jaar bestaan, zijn ze nog steeds een zeer bruisende en gezellige sportvereniging, waarbij meedoen zeker zo belangrijk is dan winnen.

Turnen op recreanten-nivo staat bij GV DOS hoog in het vaandel, maar ook de wedstrijdsporters krijgen op alle gebied de juiste ondersteuning.  Ze hebben de volgende onderdelen waar men zich in kan ontwikkelen of gewoon lekker kan meedoen:         Ouder-kind gym, Peuter-kleutergym, Turnen meisjes, turnen jongens, Springlessen, Dames-gym, Heren volleybal G-gym. Alle lessen worden door gekwalificeerde trainers gegeven in sportzaal de Schelf in Udenhout. De Schelf is in 2009 uitgebreid met een op turnen gespecialiseerde gedeelte met vaste turn-toestellen met een valkuil eronder. Iedereen is welkom bij de club, of je nu wel of niet in Udenhout woont.

Gymnastiek -Turnvereniging DOS

Van Heeswijkstraat
Udenhout
Openingstijden Maandag:jongens- en ouder-kindlessen.
Dinsdag en donderdag: Turnlessen 
Woensdag: kleuterles en groepsspringen
Kijk voor alles lestijden op de site.
Prijs Kijk voor alle tarieven op de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de herfst!

Eropuit in de herfst!

Op droge dagen nog lekker naar buiten en het bos in of uitrazen in de speeltuin. Als het regent gaan we óf door de plassen stampen, of lekker naar binnen. De jumphallen, binnenspeeltuinen, musea en theaters zijn er klaar voor. Bekijk hier alle uitjes in en om Tilburg.

Check hier toffe (herfst)uitjes!