icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Sport en SpelTerug naar het overzicht

Ontspanning, spelen en ontplooiïng bij Jong Nederland Diessen.

Jong Nederland is een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben. Jong Nederland wil iedereen van 4 tot 18 jaar in hun vrije tijd de mogelijkheid bieden om te spelen, voor ontspanning en ontplooiing.

Elke leeftijd heeft binnen de vereniging een eigen leeftijsgroep:

4, 5 & 6 jarigen, de Minioren

7, 8 & 9 jarigen: de Maxioren

10, 11 & 12 jarigen: Junioren

13, 14 & 15 jarigen: Senioren

16 & 17 jarigen: 16+ ers

Er is een afwisselend programma. Sport, spel en creativiteit in onmogelijk veel vormen. Tochtjes, hutten bouwen, zaal/veld/bosspelen zijn er nog maar enkele voorbeelden van. Alles om zo veel mogelijk gezamelijk te doen, zonder strijd en concurentie! Hierdoor onstaat respect in een groep, elk kind heeft een talent en "samen komen we er wel"! Kinderen, maar ook leiding, leren hier natuurlijk veel van!

Natuurlijk ben je, als kind, van harte welkom om eens te komen kijken. Iedereen kan vrijblijvend 2 keer gratis komen kijken. Daarna beslis je of je bij Jong Nederland komt of niet. Clubhuis de Bolster vind je aan De heibloem 3 in Diessen.

Jong Nederland Diessen

Hoogbocht 15
5087JC Diessen
Openingstijden Op de website van Jong Nederland Diessen vind je de agenda met alle activiteiten. Prijs Als je een mail stuurt naar Bolsterbode@hotmail.com, krijg je een contributiebrief toegestuurd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs