Zelfverdediging voor kidsTerug naar het overzicht

Grenzen aangeven en oefenen met lastige situaties, dat is zelfverdediging bij Kidsafety 013.

Het programma heet Kidsafety. Kidsafety bestaat uit technieken uit verschillende vechtsporten aangevuld met oefeningen voor preventie en sociale weerbaarheid.

Onder het motto "voorkomen is beter dan genezen" zijn oefeningen voor omgaan met vreemden, omgaan met pestgedrag, grenzen aangeven bij ongewenste aanrakingen en veel meer situaties verweven in de lessen.

Bij Kidsafety 013 zijn ze van mening dat je kinderen deze vaardigheden zo vroeg mogelijk moet aanleren. Uiteraard doen ze dit op een speelse manier. Er komen geen enge dingen aan bod. Alle vaardigheden zijn door middel van leuke spellen en rollenspellen aan te leren. De hoofdzaak van de les blijft wel veel sporten en in beweging blijven.

Evi is afgestudeerd Remedial Teacher en basisschoolleerkracht. Haar ervaring en deskundigheid met deze leeftijdsgroep is een grote toegevoegde waarde. Evi is hoofddocente van Kidsafety. Zij wordt hierbij door meerdere docenten ondersteund.

Lessen op de Korvelseweg (155A) zijn toegankelijk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.


Op de website www.kidsafety.nl is meer informatie te vinden. Als je interesse hebt in een proefles of je wilt nog wat extra informatie, dan kun je mailen naar info@kidsafety.nl.

Kidsafety 013

Korvelseweg 155A
5025 JD Tilburg
Openingstijden Maandag 18.30-19.15uur
Dinsdag 18.15-19.15uur 
Woensdag 18.15-19.15uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor kinderfeestjes!

Tips voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje gezocht?!
Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er heel veel voor jullie verzameld.

Alle feestjes