Stappen, draven en springenTerug naar het overzicht

Bij manege 't Zandeind leer je met plezier paardrijden!

Aan de rand van het prachtige Brabantse dorpje Riel ligt Manege ’t Zandeind. Daar ben je van harte welkom om te komen paardrijden. Het is een 4 sterren FNRS manege en in het bezit van het Veiligheidscertificaat. Dit staat voor kwaliteit en veiligheid.


Manege’t Zandeind wordt gerund door Huib van der Weide, Babette van Wingerden en een team van gediplomeerde instructeurs en professionele medewerkers.
Alle pony- en paardrijlessen worden verzorgd door enthousiaste gediplomeerde instructeurs.

Kinderen mogen vanaf 6 jaar beginnen met paardrijden. Kinderen leren op manege ’t Zandeind spelenderwijs pony rijden. Verschillende spelletjes, opzadelen en poetsen zijn onderdelen van de lessen.
Op manege ’t Zandeind worden regelmatig buitenritten en dagtochten gemaakt. Ook kunnen ruiters en amazones kennis maken met de springsport door het volgen van springlessen. Het geven van diverse theorie en praktijkcursussen hoort bij de opleiding van ruiter en paard en zullen gegeven worden op manege ’t Zandeind.
Het volgen van privélessen voor dressuur- en springruiters behoort bij manege ’t Zandeind tot de mogelijkheden.

Kijk eens op de site voor alle informatie over de mogelijkheden!

Manege 't Zandeind

Zandeind
5133AB Riel
Openingstijden Ma: 08:30 tot 22:00 uur, Di: 08:30 tot 21:00 uur, Wo: 08:30 tot 22:00 uur, Do: 08:30 tot 22:00 uur, Vr: 08:30 tot 24:00 uur, Za: 08:30 tot 18:00 uur, Zo: 10:00 tot 13:00 uur Prijs Informeer voor kosten bij de manege. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yes, het is zomervakantie!

Yes, het is zomervakantie!

Er is weer een hoop te doen in en rondom Tilburg! Een leuk uitje om te doen, vind je hier.

Fijne vakantie!

Direct naar de tips!