Klimmen bij de KlimklUPTerug naar het overzicht

De KlimklUP is er voor verschillende leeftijdsgroepen; dagelijks zijn er trainingen.
KlimklUPKids en jeugd vindt Neoliet zo leuk en belangrijk dat zij in al de vestigingen hun eigen KlimklUP hebben opgericht.
De klimklUP is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, voor jeugd van 12 tot 18 jaar en voor jeugd die de klimklUP niet los kan laten… ook nog van 16 tot 21 jaar.

Er wordt dagelijks getraind en je kunt zelf aangeven in welke groep je het liefste zou willen trainen en hoevaak.
Er is ook een fanatiek wedstrijdteam dat overal in Nederland de boel onveilig maakt!

De jongere leden van onze KlimklUP hebben een eigen KlimPasPoort. Dit KlimPasPoort gaat elke week mee naar de training en de eigen trainer houdt hierin alle vorderingen bij. Elke groep heeft zijn eigen trainer.

Voor kinderen met een extra begeleidingswens, zoals kinderen met ASS, NLD of ADHD, hebben we een plusgroep. De plusgroep traint samen in een klein groepje op een rustig moment in de week met een ervaren trainer.

Leden van de KlimklUP hebben ook allerlei voordelen, kijk daarvoor snel op de site van Neoliet door op de roze knop te klikken.

Neoliet

Marathonpromenade 1
5022DN Tilburg
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Circolo 2021 Tilburg

Festival Circolo 2021 Tilburg

Tien dagen gevuld met circus vol spektakel, acrobatiek en humor. Festival Circolo 2021 biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de tenten vol voor puntje-van-de-stoel-bravoure en adembenemende acrobatiek.

Zorg dat je erbij bent!