ABC- zwemles bij RBT '98Terug naar het overzicht

Zwem voor A, B en C bij RBT '98 in zwembad De Reeshof!
Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Daarom is het een must dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Bij RBT '98 kunnen kinderen vanaf 4,5 jaar zwemles volgen.
 
Veiligheid
 
Bij het Zwem-ABC ligt onder andere de nadruk op veilig zijn in het water. Al vanaf de eerste zwemlessen wordt hieraan aandacht besteed. Er wordt geoefend met vallen en opstaan, in het water springen en uit het water klimmen. Ook met kleren aan in het water zijn komt regelmatig tijdens de lessen aan de orde.
 
Zwemslagen en vaardigheden
 
Bij het Zwem-ABC leren kinderen vanaf het begin vier zwemslagen: schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl en rugcrawl. De laatste twee zijn kennismakingsslagen. Deze worden bij ieder diploma moeilijker. Behalve aan de zwemslagen, blijft ook aandacht besteed worden aan allerlei oefeningen in diep water, zoals verschillende manieren van in het water gaan, onder water zwemmen, klimmen en klauteren op een vlot en op de kant en naar de bodem gaan.

RBT '98

Hoevelakenstraat 45
5045 GA Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Circolo 2021 Tilburg

Festival Circolo 2021 Tilburg

Tien dagen gevuld met circus vol spektakel, acrobatiek en humor. Festival Circolo 2021 biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de tenten vol voor puntje-van-de-stoel-bravoure en adembenemende acrobatiek.

Zorg dat je erbij bent!