Windsurfles Beekse BergenTerug naar het overzicht

Een plank, een zeil, wat wind en...surfen maar bij Windsurfvereniging Beekse Bergen!

Je gebruikt tijdens de lessen het materiaal van de windsurfclub. Indien je beschikt over eigen surfmateriaal, dan is dit ook mogelijk. 

Er wordt les gegeven in 2 blokken van 10 lessen. De lessen worden gegeven via het CWO systeem. Aan het eind van ieder blok kun je CWO examen doen.

De Rookie-lessen (vanaf 10 jaar) worden gegeven onder begeleiding van de instructeurs van de Jeugdcommissie. Met de (rescue-)boot staan zij steeds in contact met de jeugdige windsurfertjes. Check voor de datums van de Rookie lesdagen de kalender

Je bent van harte welkom een keer een kijkje te komen nemen op onze vereniging. Vaak zijn de leden in het weekend en op woensdagavond in en rondom het clubgebouw te vinden.
Als je een keer wilt langskomen, neem dan contact met de club op. Ze maken een afspraak en melden je vervolgens aan bij de portier van het Strand- en Speelland de Beekse Bergen, zodat je zonder problemen op het park kunt. Zo kom je ook niet aan een gesloten deur.

Windsurfclub Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de herfst!

Eropuit in de herfst!

Op droge dagen nog lekker naar buiten en het bos in of uitrazen in de speeltuin. Als het regent gaan we óf door de plassen stampen, of lekker naar binnen. De jumphallen, binnenspeeltuinen, musea en theaters zijn er klaar voor. Bekijk hier alle uitjes in en om Tilburg.

Check hier toffe (herfst)uitjes!