Telekids MusicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-12 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Tilburg
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt jouw kind door middel van musical les uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen. Ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring waar jouw kind blij van wordt!

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer 'De Nederlandse Musicalschool' heeft een lesprogramma voor de leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Kies voor het nieuwe lesblok vanaf februari of voor een proefles
Je kunt je nu al inschrijven voor het volgende lesblok van Telekids Musicalschool in Tilburg vanaf februari 2023. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles.

Meld jouw talent alvast aan via de roze websitebutton
Klik via de roze button door naar de website van Telekids Musicalschool & De Nederlandse Musicalschool voor alle leslocaties en het lesaanbod op het gebied van musical en dans.

Telekids Musicalschool

Warandelaan 2
5037AB Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs