Creatief aan de slag!Terug naar het overzicht

Bij De Foamtastische Huiskamer in Goirle vind je alles voor een creatieve uitspatting!
Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? En ben je opzoek naar wat materiaal? Bij De Foamtastische Huiskamer in Goirle weet je zeker dat je dat vindt! 

De Foamtastische Huiskamer is dé creatieve huiskamer van Goirle en omgeving. Al bij binnenkomst krijg je de kriebels om je fantasie de vrije loop te geven en lekker creatief aan de slag te gaan. De ruim opgezette winkel maakt dat je hier van alles kunt vinden, van bijzondere potloden tot aan grote vellen gekleurd papier. Van naald en draad tot aan de mooiste kleuren verf! Ook hebben zij hier als enige het meest uitgebreide assortiment van Foam Clay. Daarnaast kun je er leuke kadootjes kopen en een kopje koffie drinken. Wat een creativiteit! 

Nieuwsgierig? Klik op de roze button

TIP: Regelmatig worden er ook creatieve workshops gehouden én kun je er jouw creatief kinderfeestje houden. Zo leuk! Houdt onze Uitagenda in de gaten voor de volgende workshop. 

De Foamtastische Huiskamer

Tilburgseweg 42
5051 AH Goirle
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Schouwburg en Concertzaal Tilburg organiseert het Prentenboekjesfestival met de prentenboeken van Coco kan het!, Dikkie Dik en ik en Egalus. Kom kijken samen met je kind en na afloop kunnen de jonge bezoekers nog even spelen in de lobby.

Ga naar het theater!