Hippe kinderkledingTerug naar het overzicht

New Vulto is een winkel vol gave, hippe kinderkleding én schoenen!
New Vulto is sinds 1961 dé kinderkleding winkel voor Tilburg & omstreken. Met in Tilburg een ruime winkel van 200m2 en een winkel van 40m2 in Oisterwijk. New Vulto is dan ook voor velen een begrip in Tilburg en omgeving.

Het assortiment biedt merkkleding voor kinderen van 0 tot 16 jaar (maat 50 t/m 176), met een ruim aanbod van 50 merken is er voor ieder wat wils.
Bij New Vulto staan service, kwaliteit en gezelligheid op de eerste plaats. Het stijlen van outfits, het uitzoeken van het eerste newborn pakje of het uitschrijven van een cadeaubon, team New Vulto staat graag voor jullie klaar.

Een kleine greep uit de merken: Lyle&Scott, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Stone Island, Dsquared, Zadig&Voltaire, Noppies, Your Wishes en Scotch&Soda.

Loop zeker eens bij hen binnen, zij zitten in Tilburg gevestigd aan de achterkant van de Westermarkt op de Jac. Oppenheimstraat. En in Oisterwijk op Dorpsstraat 11B.

Zij helpen je heel graag om met een eerlijk advies de mooiste items te kiezen uit het ruime collectie en de koffie staat hier altijd klaar!

Ook kun je de collectie bekijken door op de roze button te klikken!


Meer kinderwinkels vind je hier!

New Vulto

Jac. Oppenheimstraat 9
5042 NM Tilburg
Openingstijden Maandag: gesloten
Dinsdag:     10.00-18.00 uur
Woensdag:  10.00-18.00 uur
Donderdag: 10.00-18.00 uur
Vrijdag:       10.00-18.00 uur
Zaterdag:    10.00-18.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Schouwburg en Concertzaal Tilburg organiseert het Prentenboekjesfestival met de prentenboeken van Coco kan het!, Dikkie Dik en ik en Egalus. Kom kijken samen met je kind en na afloop kunnen de jonge bezoekers nog even spelen in de lobby.

Ga naar het theater!