Pim en Riekje - webshopTerug naar het overzicht

Zoek je een retro, hip en modern handgemaakt kraamcadeau of speelgoed! Neem dan absoluut een kijkje...
... op de website van Pim en Riekje! Je vindt hier hippe mooie dekentjes, omslagdoeken, muziekdoosjes en meer leuke producten voor in de slaapkamer of als speelgoed! Erg de moeite waard om een kijkje te nemen, klik eenvoudig door via de roze button op deze pagina.

Maatschappelijk verantwoord
Bovendien is deze webshop maatschappelijk verantwoord bezig, doordat zij gebruik maken van naaiateliers op verschillende plaatsen in Nederland. In deze ateliers werken mensen die wat extra aandacht verdienen. Dat zorgt ervoor dat deze producten duurzaam en 'sociaal' zijn. Nog meer reden dus om hier een kijkje te nemen ;)

Ontmoet Pim en Riekje
...Pim en Riekje is opgericht door twee actieve moeders met jonge kids met een grote maatschappelijke en creatieve achtergrond

...Pim en Riekje haalt graag herinneringen naar boven bij haar klanten. De inspiratie is retro. Zij geloven in hun basis – in de tijd waarin ze zijn opgegroeid. Ze hebben geleerd dat iedereen – hoe verschillend ook – wel een mooie herinnering heeft aan de kindertijd.

...Pim en Riekje
wordt gevormd door meerdere creatieve mensen, allemaal met een eigen mening. Juist deze mensen vormen de motivatie. Iedereen heeft zijn/haar eigen inbreng, maar de stijl van Pim en Riekje is steeds herkenbaar. Jou enthousiast en blij maken met hun producten, daar gaan ze voor. Precies zoals zij zelf enthousiast en blij worden van alle creatievelingen.

...Pim en Riekje wensen je veel shopplezier! Klik op de roze button en neem een kijkje op de website!

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Klik dan via de roze button direct door naar de website van Pim en Riekje.

Veel shopplezier!

Pim en Riekje

Kerkstraat 49
Berkel-Enschot
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs