Themapakket voor kinderenTerug naar het overzicht

De themapakketten van 'Thuis in Thema' staan voor plezier, spel, educatie en creativiteit voor kinderen!

ThuisinThema, dé krimpie dinkie krimpfolie specialist van Nederland en België.

Krimpie dinkie krimpfolie. Al 50 jaar hét leukste knutselmateriaal. Waarom? Bij krimpfolie combineer je een stuk magie en creativiteit. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan zoveel leuks maken met een knutselpakket krimpfolie.

Wat is krimpie dinkie krimpfolie?

“Krimpfolie is magisch knutselmateriaal”. Op de krimpfolie maak je een mooie tekening voor bijvoorbeeld een sleutelhanger. Je knipt dit dan uit en vervolgens leg je het even in de oven. The magic happens 🤩. De krimpfolie wordt ongeveer vier keer zo klein en vijf keer zo dik. Wat in de oven gaat als een dun flexibel velletje komt als een hard plaatje weer uit de oven. Voilà en klaar is je kunstwerk.

Wat kun je allemaal maken met krimpfolie?

Naast sleutelhangers kun je nog veel meer met krimpfolie maken. Denk aan een magneetje, oorbellen, speldjes, hangertjes voor aan een ketting of armband, een boekenlegger. Bedenk het en het kan. Op het merendeel van de  krimpfolie kun je werken met zowel kleurpotloden als met onze speciale krimpie dinkie krimpfolie stiften. Maar je kunt bijvoorbeeld ook afdrukken maken met verf en het dan in de oven doen. Hoe leuk!

Krimpfolie in alle vormen en maten

Bij ThuisinThema kun je terecht voor krimpfolie in bijna alle kleuren van de regenboog. Ook hebben zij krimpfolie in het assortiment die al voorgedrukt is met een afbeelding. Erg handig voor de iets jongere kinderen. De krimpfolie is dan eigenlijk een kleurplaat geworden. Ze hebben knutselpakketten die voorzien zijn van een thema (bijvoorbeeld dieren, cupcakes, funny monsters, unicorn) maar ook de knutselpakketten zonder een thema zijn favoriet.

Klik op de roze knop om dit leuke folie te bestellen!

Thuis in Thema

Veerse Meer 7
5032 TV Tilburg
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Schouwburg en Concertzaal Tilburg organiseert het Prentenboekjesfestival met de prentenboeken van Coco kan het!, Dikkie Dik en ik en Egalus. Kom kijken samen met je kind en na afloop kunnen de jonge bezoekers nog even spelen in de lobby.

Ga naar het theater!