icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
Uit eten waar kinderen welkom zijn
Uit eten

Uit eten waar kinderen welkom zijn

Lekker weer uit eten, het kan weer! Natuurlijk wel met de nodige corona-maatregelen. Check per plek wat de maatregelen zijn.

De geselecteerde restaurantjes hebben niet persé een kinderstoel, magnetron of speelhoek, wél ben je er echt welkom met je kinderen.

Filteropties

Locatie
totaal 58 resultaten
Pagina: 12
totaal 58 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Tilburg?

In de directe omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Op Kidsproof Tilburg vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Rijen, Udenhout en Waalwijk!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.