De PannekoekenbakkerTerug naar het overzicht

Pannenkoeken eten in het centrum van Tilburg en met je munten iets kopen in de speelgoedwinkel!

Wil je de levendige stad even achter je laten, dan hoef je niet ver te zoeken. Want in een steegje aan de grootste winkelstraat, vind je 'De Pannekoekenbakker'. Daar verstommen de geluiden en word je teruggeworpen in een stukje Tilburgs verleden.

Jong en oud voelen zich er meteen thuis, in deze gezellige, knusse enOudhollandse inrichting. Bijna huiselijk, benadrukt dankzij Anton Pieck-stijl die opvallend maar niet overdadig aanwezig is.

Het belangrijkste element van 'De Pannekoekenbakker' is natuurlijk de grote variatie aan pannenkoeken. Van eenvoudige pannenkoek met stroop of poedersuiker tot een rijk gevulde boerenpannenkoek. Het is maar wat je lekker vindt. En wil jehet niet bij een pannenkoek laten, dan biedt de kaart nog een ruime keuze uit soepen, pasteitjes en nagerechten.

 

 

De Pannenkoekenbakker

Heuvelstraat 40
5038 AE Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the Water