• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De Rustende JagerTerug naar het overzicht

Perfect startpunt voor een avontuur in de Drunense Duinen!

De Rustende Jager vind je vlak bij Tilburg, Den Bosch, het historische Heusden en het toeristische Oisterwijk. Deze uitspanning is de toegangspoort van het prachtige Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen”.

Door de bijzondere ligging is De Rustende Jager zowel een passage-, als startpunt voor verschillende routes; fietsroutes, wandelroutes en ruiterroutes; een mountainbikeroute én een honden losloopgebied.

Wil je gaan wandelen of fietsen in de Drunense Duinen, dan kun je bij De Rustende Jager terecht voor informatie. Zij verkopen wandelkaarten, fietsroutes over diverse afstanden én de Brabantse fietsknooppunten kaarten.

 

Je kunt hier ook fietsen huren, mét kinderzitje. 

Om gebruik te mogen maken van de mountainbikeroute of de ruiterpaden is een vergunning nodig. Bij De Rustende Jager zijn hiervoor zowel dag- als jaarvergunningen te koop. Algemene informatie over het Nationale Park “De Loonse en Drunense Duinen” is hier ook verkrijgbaar.
 
Overigens, niet alleen u als gast ben je welkom, maar ook aan ‘de levende have’ wordt gedacht. Wanneer de paardenliefhebber heerlijk ontspant op het terras, kan het paard in de schaduw gestald worden in één van de 20 afsluitbare boxen.


En aangelijnd, is ook je hond welkom.

 

De Rustende Jager

Oude Bosschebaan 11
5074RC Biezenmortel
Openingstijden Van 9.00 uur tot zonsondergang.
Vrijdag tot 18.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie tips in en om Tilburg 2024

Zomervakantie tips in en om Tilburg 2024

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Tilburg. Check het hier!

Check onze tips